Kedves Látogató!

Feltóti-Horváth Fruzsina vagyok, fotós, webdesigner.

Mióta az eszemet tudom nagyon erős vonzódást érzek a vizuális kommunikáció iránt. Gyerekkorom óta szenvedélyesem fotózom (persze eleinte csak kompakt fényképezőgéppel, majd telefonnal), bújom a képes magazinokat és albumokat és tátott szájjal nézem a markáns és egyedi látványvilággal rendelkező filmeket (kedvenceim Tim Burton és Guillermo Del Toro művei). Ennek ellenére komolyabban csak a kisfiam születése után kezdtem el arculati tervezéssel és holnapkészítéssel, majd pedig fotográfiával foglalkozni, mindhárom területen az otthon töltött időszak alatt szereztem képesítést. 

Legfőbb célom, hogy vállalkozások, vállalatok számára készítsek arculati anyagokat, legyen szó akár termékfotókról, enteriőr- vagy üzleti portréfotókról, weboldalról vagy akár más nyomdai vagy online marketing anyagokról. Ez eredeztethető eredeti szakmámból is, hiszen közel 10 éven keresztül a legnagyobb kereskedelmi bankoknál szolgáltam ki vállalati ügyfélkört. Ez alatt az idő alatt rengeteg vállalkozás életébe nyertem betekintést a legkülönbözőbb szektorokban és nagy rutint szereztem abban, hogy megismerjem és megértsem ügyfeleim igényeit és szolgáltató attitűddel hangolódjak rá a számukra fontos megoldandó élethelyzetekre, problémákra, feladatokra.

Amennyiben meglévő arculathoz lenne szükséged honlapra vagy arculati fotókra, esetleg teljesen új arculat megálmodásában lenne szükséged segítségre, örömmel állok rendelkezésedre! 

Arculati fozózás mellett örömmel vállalok családi lifestyle, jegyes- és esküvői- és kismama fotózást is. Referenciáim az alábbi gombra kattintva tölthetők le.

Kapcsolat

Előre egyeztetett ingyenes konzultáció keretében felmérem a konkrét igényeket és a legtesthezállóbb csomagajánlatot készítem el.